Opdrachtgevers:

Bestuur van Stichting Viviani
Emmen
Landschap Erfgoed Utrecht
Utrecht
Nucletron Veenendaal
Veenendaal
Flamco B.V.
Bunschoten
Stichting InteraktContour
Nunspeet
Pluswerk
Zeist
Bureau Streefkerk
Harderwijk
Quiris Adviesgroep bv
Veenendaal
ReWork Re-integratie & Outplacement
Dronten
Cuypers Coaching & Krachttraining
Heerenveen
Jos de Vries
The Retail Company BV
Maarssen
UWV Nederland
landelijk
Gradus Groep
Rotterdam
Smeding Groenten en Fruit
St. Anna Parochie
Guide Tools
Den Haag
Aannemersbedrijf Knipscheer
Almere
MEC Spirit
Baarn
Hewlett-Packard Nederland
Utrecht
Specialistisch Verpleegkundig
Kinderdagverblijf De Schavuiten
Leiden
Ready4Work
Amsterdam
Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.


Nieuws / Nieuwsberichten; de volledige artikelen

139. UWV biedt werkzoekenden ondersteuning bij online dienstverlening

Bron: Nieuwsbericht UWV 03 juli 2013

UWV biedt werkzoekenden tijdens de wekelijkse inloopmiddag ondersteuning bij de online dienstverlening. Ruim 90% van de WW-uitkeringen wordt online aangevraagd via werk.nl en de site heeft meer dan 3,5 mln. bezoeken per maand. Een deel van de werkzoekenden heeft echter hulp nodig met het gebruik van de computer, werk.nl of de online werkmap. Voor deze klanten organiseert UWV elke dinsdagmiddag van 12.00 tot 16.30 uur een inloopmiddag op de werkpleinen waar UWV is gevestigd.

Medewerkers van UWV ondersteunen werkzoekenden dan onder andere met het omgaan met de persoonlijke werkmap en het zoeken naar vacatures op werk.nl. De meeste werkzoekenden vinden hierna zelfstandig hun weg op werk.nl. Naast het aanvragen van een uitkering en de werkmap, biedt werk.nl veel vacatures, informatie en tips bij het zoeken naar een baan. Klanten vinden via veelgestelde vragen op werk.nl vaak al hun antwoord. Klanten die hun informatie niet online kunnen vinden, kunnen bellen met UWV Werknemers Telefoon op 0900 - 9294. Op werk.nl staat een actueel overzicht van de Werkpleinen waar UWV gevestigd is.

UWV werkt hard aan het uitbreiden van zijn dienstverlening op internet. Sommige klanten van UWV moeten nog wennen aan deze nieuwe situatie. UWV biedt deze klanten daarom ondersteuning tijdens de inloopmiddagen. Werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt, zoals arbeidsgehandicapten, kunnen ook op andere dagen terecht voor persoonlijke ondersteuning.

 

terug

Oog voor Werk is partner in Wajong project 'Leiden Onze zorg'; klik voor meer info

 

 

 

 

 

 

Hans Meyer
Didopad 14
3813 BT Amersfoort
Tel. 06 - 1345 1917
KvK nr.: 321 039 32

 

 

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

noloc erkend loopbaan professional

recente updates