Opdrachtgevers:

Bestuur van Stichting Viviani
Emmen
Landschap Erfgoed Utrecht
Utrecht
Nucletron Veenendaal
Veenendaal
Flamco B.V.
Bunschoten
Stichting InteraktContour
Nunspeet
Pluswerk
Zeist
Bureau Streefkerk
Harderwijk
Quiris Adviesgroep bv
Veenendaal
ReWork Re-integratie & Outplacement
Dronten
Cuypers Coaching & Krachttraining
Heerenveen
Jos de Vries
The Retail Company BV
Maarssen
UWV Nederland
landelijk
Gradus Groep
Rotterdam
Smeding Groenten en Fruit
St. Anna Parochie
Guide Tools
Den Haag
Aannemersbedrijf Knipscheer
Almere
MEC Spirit
Baarn
Hewlett-Packard Nederland
Utrecht
Specialistisch Verpleegkundig
Kinderdagverblijf De Schavuiten
Leiden
Ready4Work
Amsterdam
Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.


Nieuws / Nieuwsberichten; de volledige artikelen

79. UWV start campagne 'Ga voor werk'

Bron UWV 20 januari 2011

In de campagne staan mensen centraal die erin zijn geslaagd op eigen kracht werk te vinden en die nuttige tips en ervaringen met anderen delen. 'Ga voor werk' is deze week van start gegaan met advertenties in een aantal landelijke en regionale dagbladen en op de radio.

De campagne richt zich vooral op mensen die werkloos zijn of dat binnenkort (dreigen te) worden. 'Een baan vinden is niet eenvoudig, maar werkzoekenden kunnen vaak meer zelf doen om aan het werk te komen dan ze denken', vertelt Fred Paling, lid Raad van Bestuur UWV. 'In de campagne dragen we voorbeelden aan van mensen die op eigen kracht en door het slim benutten van hun eigen mogelijkheden weer aan de slag zijn gekomen. Dat hangen we op aan vier tips: schakel je netwerk in, zoek het ook eens in een andere branche, denk ook eens aan een tijdelijke baan en kijk verder van huis als je geen baan kunt vinden. Deze tips zijn afkomstig uit gesprekken met klanten die een baan hebben gevonden en worden gestaafd door onderzoek dat we hebben gedaan naar de in- en uitstroom bij UWV.'

Naast de mogelijkheden die werkzoekenden hebben om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, is in de campagne aandacht voor de ondersteuning die UWV hierbij kan bieden. Zoals hulpmiddelen waarmee zij zelf aan de slag kunnen, waaronder online sollicitatietips en competentietests om zelfstandig werk te vinden, maar ook door het geven van persoonlijke begeleiding als dit nodig is. Alle informatie over de campagne is te vinden op de website van UWV waar bezoekers bovendien allerlei handige tips kunnen raadplegen. Daarnaast wordt de campagne in advertenties in landelijke dagbladen en vakmedia, radiospotjes en banners op vacaturesites over het voetlicht gebracht.

 

terug

Oog voor Werk is partner in Wajong project 'Leiden Onze zorg'; klik voor meer info

 

 

 

 

 

 

Hans Meyer
Didopad 14
3813 BT Amersfoort
Tel. 06 - 1345 1917
KvK nr.: 321 039 32

 

 

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

noloc erkend loopbaan professional

recente updates